Редактор: e-mail: Кадър и видео: Фейсбук/ПП ГЕРБУмолявам те, Слави, направи правителство с

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео: Фейсбук/ПП ГЕРБУмолявам те, Слави, направи правителство с
Коментари Харесай

На живо: Борисов: Умолявам те, Слави, умолявам те, братко, направи правителство с 40 министри

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео: Фейсбук/ПП ГЕРБ

Умолявам те, Слави, направи държавно управление с 40 министри. За всички да има постове. Умолявам те, братко, направи държавно управление, тъй като октомври ще съсипят страната тези. Съберете се, проявете разсъдък и направете държавно управление.

Това сподели Бойко Борисов пред медиите.

Направете държавно управление, с цел да работи страната обикновено. Защото не спряхте да говорите тези месеци за Бойко, за ГЕРБ. Тези, които надробиха тази попара, те би трябвало да я сърбат, да поемат политическа отговорност. Избутаха някак до първото място, добре, одобрявам избора. Но в този момент ние сме съпротива и ще им изкараме мошенгиите. Не му стигат на Слави 77 депутати. Той се подигра с тях, той ги унижи. И в този момент ме питате мен, дали аз ще го поддържа. Не, няма по никакъв метод да го поддържа. Извинявам се на народа, в случай че не създадат държавно управление. Иначе е елементарно да водиш шоу, приказваш нелепости, хората ти пляскат, каза още Бойко Борисов. 

Повече вижте във видеото по-долу:



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР